Firma iz Posušja ponosni vlasnik tri priznanja za uspješno poslovanje u BiH i regiji

Lager d.o.o. simbol dobrog poslovanja i uspjeha

Firma iz Posušja ponosni vlasnik tri priznanja za uspješno poslovanje u BiH i regiji

28.12.2015 - 18:53
BiH

Firma Lager d.o.o. iz Posušja pokazala je kako dobra poslovna organizacija kao rezultat daje, osim dobrog poslovanja, mnoga priznanja i nagrada.

 

 

Firma Lager  d.o.o. je tako odnedavno vlasnik tri prestižne nagrade: Lager d.o.o. kao najkompanija BiH u svojoj branši, Osnivač i vlasnik firme Milenko Bašić kao Najmenadžer BiH 2015., Osnivač i vlasnik firme Milenko Bašić kao Najmenadžer decenije.

Nagradu najkompanije BiH u svojoj branši dodijelila je direkcija Agencije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope sa sjedištem u Zenici. Direkcija je sastavljena od međunarodnog i regionalnog žirija u kojem su menadžeri i znanstveni radnici. Za ovu prestižnu nagradu je inače nominovano oko 2 000 menadžera i firmi iz svih oblasti privrede.

"Ono na što smo iz firme Lager posebno ponosni je činjenica da ovo nije prvo ovakvo priznanje, što pokazuje da se uspješne godine poslovanja i kontinuiran rad uvijek prepoznaje. Također, gosp. Milenko Bašić, osnivač i vlasnik firme je još jednom prepoznat kao spiritus movens u svom dugogodišnjem poslovanju", poručeno je iz Firme Lager d.o.o..

Inače, firma Lager d.o.o. osnovana je davne 1987 godine u Posušju, a bavi se zastupanjem, distribucijom i prodajom građevinskih strojeva i rezervnih dijelova, te servisom strojeva i postrojenja velikih proizvođača građevinske opreme, zatim proizvodnjom prikolica i poluprikolica u vlastitoj tvornici INTERNATIONAL d.o.o. u Ljubuškom i ulaganjem u istraživanje i izgradnju elektroenergetskih subjekata s najsavremenijim tehnologijama u proizvodnji električne energije bez štetnog uticaja na životnu okolinu.

 

 

Izvor: 
BNN.BA