Raiffeisen banka dobitnik nagrade za Evropsku komapniju BiH za 2015. godinu

Najbolji poslovni menadžer

Raiffeisen banka dobitnik nagrade za Evropsku komapniju BiH za 2015. godinu

01.07.2015 - 16:07
BiH

Raiffeisen banka dobitnik je nagrade ''Evropska kompanija BiH za 2015. godinu'', a predsjednik Uprave te banke Karlheinz Dobnigg dobitnik je priznanja za ''Najboljeg poslovnog menadžera BiH za 2015. godinu''.

Nagrade su uručene na Svečanoj akademiji u Brčkom koja je održana povodom obilježavanja Dana Evrope u BiH, a u sklopu projekta ''Dan i mjeseci Evrope u BiH - Brčko 2015''.

Predstavnici Evropskog pokreta u BiH, koji je organizator događaja, uručio je ovogodišnja priznanja najistaknutijim pojedincima i kolektivima koji su svojim radom dali doprinos procesu EU integracija i internacionalnom ugledu BiH iz oblasti ekonomije, lokalne zajednice, medija, kulture, sporta, te domaće diplomatije.

- Ove dvije nagrade su podstrek za dalji rad i poboljšanje našeg poslovanja u budućnosti, te bih želio istaći da iza njih stoji predanost i timski rad svih uposlenika Banke. Na ovom tržištu uspješno poslujemo više od 20 godina te smo se kvalitetom poslovanja brzo izdvojili kao vrlo uspješna i profitabilna banka koja podržava rastuće proizvodne i izvozne aktivnosti bh. kompanija, te ovom segmentu poslovanja poklanjamo posebnu pažnju - kazao je Dobnigg, saopćeno je iz Raiffeisen BiH.

Izvor: 
Fena