Mostar Blues & Rock Festival od 16. do 18. srpnja

nastupit će devet grupa

Mostar Blues & Rock Festival od 16. do 18. srpnja

09.07.2015 - 15:35
Ostalo

Mostar Blues & Rock Festival, najznačajnija međunarodna smotra blues-rock grupa u BiH, održavat će se od 16. do 18 srpnja u prostorima Muzičkog centra Pavarotti i OKC "Abrašević“.

U programima 13-og izdanja Festivala nastupit će devet grupa koje preferiraju, kako tradicionalni, tako i moderni pristup blues i rock glazbi.

Od londonskog Nine Below Zero, grupe nastale 1977. godine, inače vlasnika čak 21-og albuma, preko američkog autora i producenta Mike Zito-a, do njemačkih majstora bluesa Blues Company i francuskog sastava Big Dez, ovaj festival nastavlja gajiti tradiciju istinskog muziciranja i vrhunske produkcije, ističu organizatori.

Prostori održavanja Festivala bit će cijeli dan otvoreni za posjetitelje, tijekom čega će biti upriličena cjelodnevna blues/rock slušaonica.

S obzirom na to da je na ovogodišnjem Mostar Blues & Rock Festivalu sve vezano za broj 13 tako će i cijena dnevne ulaznice u pretprodaji iznositi 13, a na ulazu 15 maraka, dok će cijena festivalske ulaznice biti 35 maraka.

Mostar Blues & Rock Festival, između ostalih, podržavaju Veleposlanstvo SAD-a u BiH, Veleposlanstvo Kraljevine Norveške u BiH i Grad Mostar.

Prodajna mjesta mogu se pronaći na slijedećem linku: http://mostarblues.com/v2/ulaznice.html.

Fena