Večeras u Sarajevu prva modna revija 40+ u BiH

Humanitarna akcija Udruženja „Snježana i 77 patuljaka“

Večeras u Sarajevu prva modna revija 40+ u BiH

12.03.2017 - 13:19
Izložbe

Večeras će u Sarajevo biti održana prva modna revija 40+ u BiH koja je humanitranoga karaktera, u organizaciji Udruženja za podršku socijalne inkluzije i kulture „Snježana i 77 patuljaka“-Emina Vukičević.

Revija će biti održana večeras u hotelu HILLS Ilidža, sa početkom u 19 sati. Reviju „Crvenih haljina“ Emine Vukičević, sa promocija knjiga spisateljice, nosit će gošće večeri koje su starije od četrdeset godina.

Revija koju organizuje Udruženje za podršku socijalne inkluzije i kulture „Snježana i 77 patuljaka“-Emina Vukičević, humanitarnog je karaktera. Prodajom i kupovinom haljina od strane istih dama i publike je planirano obezbijediti sredstva za osnivanje Fondacije za „Posebne mamae“ iz PK „SPID“.

Voditeljica programa je spisateljica, model i predsjednica Udruženja Emina Vukičević, a muzičkog „Gori band“, Muhamed Trnka (Erogene zone) i Hana Đedović-tarabuka. Prihod od ulaznica, knjiga i nakita namijenjen je također u humanitarne svrhe za liječenje Hane Đedović i pomoć Udruženju “Put života“. 

 
BNN.BA