Angelina Jolie "pretočila bol" u film

Kritičari nezadovoljni

Angelina Jolie "pretočila bol" u film

08.11.2015 - 21:18
Film/TV

“By the Sea” je za Angelinu Jolie važan projekat, ne samo zato što je prvi put nakon “Gospodina i gospođe Smit” ponovo zaigrala sa sadašnjim suprugom Badom Pittom, nego i zato što je “inspirisan bolom zbog gubitka majke 2007.”

Angelina je napisala, režirala, producirala ovaj film i igrala u njemu. Rekla je da je počela da ga piše, zato što joj je nedostajala majka, bez ikakve predstave o tome šta joj je cilj.

“Kada pišete nešto bez jasne vizije, teško je izdvojiti važne stvari. To je vaš život. To je vaša depresija. To su vaša pitanja o vašoj majci. Bol. Gdje da stavite svoj bol?”, rekla je Angelina i dodala: “Za mene, bilo je važno da to pokušam. Bilo je važno zbog moje majke. Zbog mene. Bilo je divno raditi s Bradom i da kroz sve to prođemo zajedno”.

“By the Sea” je spora, tiha drama o bogatom paru iz Amerike, koji odsjeda u francuskom primorskom odmaralištu. Roland (Pitt) je došao tu da piše, ali uglavnom završava u baru sa čašom alkohola. Vanesa (Jolie) tu je da se opusti, ali uglavnom pati. Njihov odnos počinje da se mjenja kada se sprijatelje i počnu da špijuniraju mladi par koji je na medenom mjesecu. Kao i u “Gospodinu i gospođi Smit” 2005. zvjezde igraju par koji je pred ozbiljnim izazovima. Ovog puta, glumci su se oslonili na snagu njihovog odnosa iz stvarnog života, kako bi igrali uloge.

“To je kao kad pokušavate da djecu smjestite u krevet”, rekao je Pitt. “To je prava borba. Na setu radite zajedno i rješavate probleme. To je divna saradnja. Ona je moja supruga. Vrlo je odlučna. Vrlo je intuitivna. Njeni instinkti su na mjestu i zato joj vjerujem kad režira scenu”.

I Angelina je uživala u radu sa suprugom. “Dug je život pred nama i nekad treba neke stvari razdrmati. Nekad je divno testirati sebe”, rekla je ona.

Film para Jolie-Pit biće u kinima od 13. novembra.

Izvor: 
b92