Angelina Jolie se udaje po četvrti put ?

Veza sa bogatim britanskim poduzetnikom

Angelina Jolie se udaje po četvrti put ?

05.11.2017 - 14:55
Showbiz

Glumica Angelina Jolie (42) navodno se zaljubila "preko ušiju" u bogatog britanskog poduzetnika i filantropa. Muškarcu se još uvijek ne zna ime, a navodno je u četrdesetim godinama. ''Angelina je čekala da se slegne prašina oko razvoda pa da uvede svog dečka u život svoje djece'', rekao je izvor blizak glumici.

Američki mediji pisali su o njezinoj aferi s milijarderom i tehnološkim vizionarom Elonom Muskom, kao i jednim njezinim tjelohraniteljem. Bude li tako kao što magazin In Touch navodi, bit će to njezin četvrti brak. Osim za Brada Pitta, bila je udana i za Johnnyja Lee Millera i Billyja Boba Thorntona. Američki časopis In Touch također tvrdi da je Brad Pitt (53) već odavno našao zamjenu. Povezivali su ga s Kate Hudson i Siennom Miller.

Ljubav između Brada i Angeline započela je 2004. godine na setu filma ''Gospodin i gospođa Smith''. Angelina i Brad nisu previše razmišljali o odlasku pred oltar, ali su ih djeca konstantno nagovarala pa su popustili i 2014. godine vjenčali se na svom imanju u Francuskoj. Razveli su se prije nešto više od godine dana, a zajedno imaju šestero djece.

Izvor: 
Fena