Da li ste probali ubaciti nekome u drogu u piće za silovanje?

Sasvim jednostavno

Da li ste probali ubaciti nekome u drogu u piće za silovanje?

04.06.2015 - 00:00
Zanimljivosti

Većini nas mogućnost da nam netko ubaci drogu u piće na tulumu ili u kafiću izgleda poput urbanog mita. Znamo da bi se to mogli dogoditi, ali nam se čini da je to nešto što se događa drugim ljudima negdje daleko. Vjerojatno nitko tijekom izlaska ni ne pomišlja da stalno kontrolira svoju čašu ili da gleda kako se piće toči pred njim, prenosi hrvatski Index.hr

YouTuber JoeySalads želi nam pokazati koliko smo u krivu, a naše neznanje o takvim drogama moglo bi nas skupo koštati. Ubacivanje droge u piće zapravo je puno jednostavnije nego što itko od nas misli, tvrdi Joey, koji je to i dokazao ovim videom.

"Silovanja na spojevima su velik problem u našem društvu, a ja želim pokazati koliko je lako drogirati djevojku", poručio je Joey na početku videa.

Otišao je u restoran, sjeo do žrtve koja nema pojma kakvi su njegovi planovi, a potom je iskoristio trenutak nepažnje i ubacio joj drogu u piće. Ona u tom trenutku nije ni slutila što joj se nalazi u čaši.

To nije uspio napraviti samo jednom nego čak tri puta, a niti jedna od djevojaka nije znala što se dogodilo dok nije gledala čašu. Joey zapravo nije ubacio ništa opasno u piće svojih žrtava, no želio je pokazati da to može. I to bez problema, dok ga baš nitko ne gleda.

Ovaj video jasan je podsjetnik da je silovanje nakon drogiranja vrlo realna prijetnja, ma koliko mi mislili suprotno. Joey je pozvao sve koji su pogledali video da ga podijele dalje.

"Jedno dijeljenje može spasiti nečiji život", poručio je Joey.

Izvor: 
BNN I index.hr