Festival elektronske glazbe Paradise Grooves 24. i 25 srpnja na Kravicama

Nastupa preko 28 DJ-eva iz BiH i regije

Festival elektronske glazbe Paradise Grooves 24. i 25 srpnja na Kravicama

18.06.2015 - 13:32
Muzika

Peti Festival elektronske glazbe "Paradise Grooves", koji se tradicionalno održava na jedinstvenoj lokaciji vodopada Kravice pored Ljubuškog, ove će se godine održavati 24. i 25 srpnja.

 U organizaciji ProStar agencije te agencije Exclusive Music Managementa na ovogodišnjem Festivalu nastupit će preko 28 DJ-eva, producenata, MC-eva i repera iz BiH i regije.

 Ovogodišnji festival će ljubiteljima kvalitetnog underground zvuka kao i hip hopa ponuditi jedinstven program koji će upotpuniti i zanimljivi vizualni efekti i performansi. 

 Vizualne performanse (VJ-ing), glazbeno-scenski efekti kao i poznati DJ-evi i producenti istraživat će nove oblike stvaranja glazbe te interakcije zvuka, slike i publike.

 Jedan od suorganizatora Đani Panić, koji se publici predstavlja kao DJ Gianni Motta, istaknuo je kako je posebnost ovog festivala što se odvija na jednoj od najatraktivnijih lokacija u BiH te što okuplja glazbenike koji godinama aktivno i entuzijastično grade temelje underground scene BiH i regiji.

 "Ove godine smo pored house žanrova, program upotpunili i s hip-hop glazbom, vizualizacijama i performativnim dijelom, a ubuduće također planiramo glazbeni repertoar festivala što više obogaćivati raznolikim glazbenim žanrovima ", naglašavaju organizatori.

 Neka od imena koja nastupaju na "Paradise Grooves " 2015. su; Locomatica (Beograd), Ivan Komlinovic (Zagreb), Pero Full House (Split) Miss Mayra (Tuzla), General Woo( Vukovar), Sove (Mostar) i Vj Maya (Sarajevo).

 Što se tiče samih ulaznica za ovaj događaj, u preprodaji će se naći karte u iznosu od 20 maraka koje će vrijediti za oba dana festivala, dok će se na dan održavanja festivala karta prodavati za 15 maraka i vrijedit će samo za jedan dan.

Izvor: 
Fena