Hit FB status u Srbiji: "Igore javi mi se, napravio si mi dijete..."

Očajna beograđanka traži oca svoga djeteta

Hit FB status u Srbiji: "Igore javi mi se, napravio si mi dijete..."

16.12.2015 - 04:44
Film/TV

Društvenim mrežama u susjednoj Srbiji, ali i BiH, proširio se status jedne mlade beograđanke koja je, nakon jedne burbe noći, ostala u drugom stanju. Otada do danas pokušava pronaći oca svoga djeteta pa je u očaju napisala FB status.

U FB statusu mlade boegrađanke piše: "Tražim dečka 29 god. crn visok oko 180 da mi se javi. Upoznali smo se u jednom klubu pre oko mesec i po dana, i te večeri se ljubazno ponudio da me odveze kući, ali umesto toga otišli smo kod njega u stan. Na kraju mi je rekao da će me zvati za par dana, ali mi se više nije javio. Posle nekog vremena sam saznala da mi je napravio dete i od tada pokušavam da ga nađem. Tražila sam ga u stanu za koji sam mislila da je njegov, ali sam tamo zatekla novog stanara i saznala da se on odselio pre 15 dana. Znam samo da se zove Igor (ukoliko mi se nije lažno predstavio) i da vozi Golfa".

Zanimljiv status mlade boegrađanske itekako govori o stanju morala i propasti porodinog života u Srbiji koje se sva društva, itekako, trebaju paziti jer ovakvih i sličnih pojava je sve više i one, u temelju, uništavaju društva i sve vrijednosti u njima. 

Izvor: 
BNN.BA