Jared Leto slao kolegama bizarne "poklone"

živog štakora, mrtvu svinju...

Jared Leto slao kolegama bizarne "poklone"

27.10.2015 - 14:01
Film/TV

Za potrebe uloge Jokera u nadolazećem filmu "Suicide Squad" slavni glumac Jared Leto je priznao da se toliko uživio u lik da je činio i neke vrlo bizarne stvari.

- Dosta sam duboko zaronio. Ali, bila je to jedinstvena prilika i ne mogu zamisliti da sam išta učinio drugačije. Bilo je zabavno igrati psihološke igrice - rekao je Leto za jedan britanski filmski magazin.

Koliko je duboko zaronio najbolje govori podatak da je svojim kolegama sa seta slao čudne poklone. Tako je Margot Robbie koja glumi Jokerovu partnericu  Harley Quinn dobila ljubavnu poruku koja je uključivala živog crnog štakora, a Will Smith, koji igra ulogu Deadshota, dobio je - metak. Ekipi sa seta poslao je pak mrtvu svinju, a uz nju je priložio i video samoga sebe u liku Jokera. Po završetku snimanja priznao je da je čitav film u konačnici poprilično utjecao na njegovu psihu. Osim Jareda, "Suicide Squad" je okupio i Caru Delevingne, Joela Kinnamana, Jai Courtney, Violu Davis i Bena Afflecka, koji će utjeloviti Batmana. Premijera je najavljena 5. kolovoza 2016. godine.

Izvor: 
Fena