Mlada Zeničanka u polufinalu hrvatskog Supertalenta

Adna Šestić pjevala pjesmu Josipe Lisac

Mlada Zeničanka u polufinalu hrvatskog Supertalenta

22.10.2018 - 19:18
Muzika

Četvrto zlatno dugme šeste sezone Supertalenta pripalo je Adni Šestić iz Zenice koja je pjevala pjesmu Josipe Lisac, a direktno u polufinale poslao ju je Janko Popović Volarić.

– Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja ni ne zna da je diva! Jedna mala diva koja je uspjela spojiti jazz, soul, sevdah i unijeti jednim dijelom sebe. Ja sam jako sretna da nam je Adna došla u Supertalent, komentirala je Martina nastup 19-godišnje Adne Šestić iz Zenice koja se predstavila pjesmom ‘O jednoj mladosti’ Josipe Lisac u pratnji prijatelja Juraja na gitari i oborila sve s nogu.

Njen nastup najviše je oduševio Janka koji je bez razmišljanja pritisnuo zlatno dugme te ju tako direktno poslao u polufinale showa.

– Prvo si nas dobila sa simpatičnošću, onda si dala toj nevjerovatnoj pjesmi stvarno nešto svoje i u emotivnom i u glasovnom smislu. Mene si dirnula i hvala ti! Nevjerovatna skromnost i pristojnost, baš si nas kupila, ja mislim da ćeš ti pobijediti – kazao joj je Janko, dok je Davor komentirao u svom stilu.

– Mogu reći da si ti željezo u kamenom dobu ili električni automobil u vrijeme konjskih zaprega, a da toga nisi ni svjesna. Imaš apsolutnu podlogu za to da budeš diva – rekao je Davor.

Izvor: 
BNN.BA