Moguće pomirenje slavnog para: Angelina Jolie i Brad Pitt razvod stavili 'na čekanje'

Uprkos burnom početku brakorazvodne parnice, čini se da do razvoda neće doći

Moguće pomirenje slavnog para: Angelina Jolie i Brad Pitt razvod stavili 'na čekanje'

10.08.2017 - 10:36
Showbiz

Prošlo je skoro godinu dana otkako je slavni holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt objavio razvod, iako su važili za najstabilniji par Holywooda. Uprkos burnom početku brakorazvodne parnice, čini se da do razvoda neće doći. Kako prenose mediji, izvori bliski glumici kako par radi na pomirenju te da je razvod "stavljen na čekanje".

Prema pisanju američkog US Weeklyja, koji su dobili informacije od izvora bliskog paru, razvod je trenutno stavljen 'na čekanje'.

- Posljednjih mjeseci nisu napravili apsolutno ništa kako bi okončali brakorazvodnu parnicu, i čini mi se da će tako i ostati - otkrio je izvor.

Navodno je sve 'stopirala' Pittova želja da "popravi ponašanje", u potpunosti otrijezni i dokaže da je pogriješio, a o čemu je i javno progovorio u maju ove godine u intervjuu za GQ.

Bliski Angelinin prijatelj otkrio je kako je sama glumica rekla da bi razmislila o pomirbi, jedino ako Pitt dokaže koliko mu je važna obitelj i zajedništvo.

- Svi su uvjereni da će se pomiriti. Nikoga ne bi iznenadilo da kažu kako odustaju od razvoda i da će pokušati sve kako bi još jednom spasili svoj brak - rekao je izvor.

Na nedavno održanom muzičkom festivalu u Engleskoj, očevici tvrde kako se Pitt nije niti približio šanku s alkoholnim pićima te kako na sedmičnoj bazi odlazi na testiranja da se vidi da više ne konzumira alkohol, kako bi mogao redovito viđati djecu.

Prije razvoda, Angelina Jolie i Brad Pitt proveli su zajedno 12 godina te imaju šestero djece: 15-godišnjeg Maddoxa, 13-godišnjeg Paxa, 12-godišnju Zaharu, 11-godišnju Shiloh te devetogodišnje blizance Vivienne i Knoxa.

 

Izvor: 
BNN.BA