Nakon deset godina: Brad Pitt se izvinio Aniston zbog boli koju joj je nanio

Holivudski glumac na odvikavanju od alkohola

Nakon deset godina: Brad Pitt se izvinio Aniston zbog boli koju joj je nanio

09.06.2017 - 09:17
Film/TV

Holivudski glumac Brad Pitt koji je trenutno u procesu razvoda glumice od Angeline Jolie izvinio se svojoj prvoj supruzi Jennifer Aniston zbog boli koju joj je nanio, nakon više od deset godina, javljaju američki mediji.

Pitt je naime otvorio dušu nakon razvoda  Jolie, priznavši da je zbog toga puno pio i stalno pušio marihuanu.

Krenuo je s terapijom odvikavanja i počeo ispravljati stare pogreške nanesene drugima, a njegova bivša supruga Jennifer Aniston našla se u samom vrhu te liste.

“On se obično ne otvara lako, ali je kroz terapiju i opravak naučio izraziti svoje osjećaje. Osvijestio je sve što joj je napravio”, rekao je izvor blizak glumcu i dodao: “Jennifer je bila nevjerojatno osjetljiva na uvođenje velikih promjena u njegovom životu, rekla je da mu oprašta i da se fokusira na budućnost”.

Bez obzira što je u braku, kako tvrdi glumac, bio ovisan ‘samo’ o alkoholu, primijetio je kako je posljednje godine to postajalo sve češće, a samim time i veći problem. Kako već pola godine ustraje u tome da se drži podalje od alkohola počeo je uviđati da se osjećaji ponovno vraćaju, kako je naveo, ‘u njegove prste’.

Inače, Aniston je od 2000. bila pet godina u braku s Pittom koji se od nje razveo 2005. godine nakon što se s Jolie upoznao na snimanju filma Mr & Mrs Smith iste godine.

Aniston, koja je danas u braku s američkim glumcem i režiserom Justinom Therouxom, kasnije je u medijima više puta izjavila kako joj je razvod od Pitta pao teško, da je posjećivala psihologa, ali nikada nije komentirala par popularno prozvan "Bradgelina".

Nakon što je objavljena vijest o razvodu kojeg je pokrenula Jolie, javnost te korisnici društvenih mreža podijelili su mišljenja. Dok su brojni pružali podršku paru, drugi su podržavali Aniston.

Jolie je 20. septembra prošle godine podnijela zahtjev za razvod okončavši tako brak koji je trajao dvije godine, iako je par bio u vezi 12 godina. Par ima troje biološke i troje usvojene djece, a njihov brak činio se kao jedan od stabilnijih u Hollywoodu.

Izvor: 
BNN.BA