Nastup mlade Hrvatice ŠOKIRAO REGION, a tek da vidite reakciju njenog oca / VIDEO

Provokativni talent

Nastup mlade Hrvatice ŠOKIRAO REGION, a tek da vidite reakciju njenog oca / VIDEO

06.10.2017 - 19:26
Showbiz

Sara Sajfert (18) iz Vukovara svojim nastupom šokirala je sudije i publiku hrvatskog šou programa "Supertalenat". Tinejdžerka je "tverkovala" u kratkom šortsu, i to sve pred očima svog oca, koji je zdušno navijao za svoju mezimicu.

Na početku nastupa, devojka ulazi na binu sa perikom, u bijelom duksu noseći jaknu oko struka. Kada se približila klaviru bacila je jaknu i u kratkom crnom šortsu, nalik boksericama, sjela na stolicu. Sa prvim taktovima muzike, počela je provokativan ples, dok su i sudije i publika u šoku posmatrali šta radi.

Šou je počeo kada je skočila sa stolice, bacila periku i počela da "tverkuje", bacajući se na pod, uglavnom okrenuta leđima ka publici. Kamera je u jednom trenutku uhvatila i reakciju njenog oca koji je oduševljeno navijao za svoju ćerku. 

Upravo ta reakcija na vrlo kontroverzan nastup tinejdžerke izazvala je oštru debatu, ali Sara ne vidi ništa loše u tome. Kaže da je roditelji podržavaju šta god da radi u životu.

- Tverkovanje nije lako. Nisam imala nikakvo iskustvo u plesu prije nastupa. Ljudi bi trebalo da cijene moj trud - rekla je Sara i objasnila da je provokativan ples naučila gledajući snimke na You Tube-a, kao i da je vježbala šest dana nedjeljno posljednje četiri godine da bi usavršila svoje poteze.

Izvor: 
Blic.rs