Nespretan pokušaj: Zaručnički prsten zataknuo u sendvič od piletine

Djevojka ga morala odbiti

Nespretan pokušaj: Zaručnički prsten zataknuo u sendvič od piletine

05.06.2015 - 19:11
Zanimljivosti

Ukoliko vam se ikad učini romantičnim zataknuti zaručnički prsten u sendvič od piletine, odustanite od te ideje u samom začetku, prenosi Dnevnik.hr.

Mladić imena Joseph iz Los Angelesa je upravo takvo što učinio te ga je to stajalo rijetko neugodne situacije koju je još k tome zabilježio skrivenom kamerom u automobilu.

Naime, njegovoj je dragoj trebalo par minuta da se sabare i sastavi proširenu rečenicu, a jednom kada se napokon oslobodila od šoka, očekivano ga je odbila.

Djevojka je, naravno, bila sve samo ne ugodno iznenađena i nije ju za kriviti zato što je očekivaka malo više truda, neko prigodnije rješenje.

Doduše, nespretnog se Josepha može donekle ispričati jer mu je ova "romantika" pala na pamet slijedom jedne njezine šale:

"Nikad se nisam snalazio u planiranju unaprijed te je to razlog zašto je naš prvi izlazak završio u McDonaldsu. Mjesecima se potom šalila kako ću je jednog dana zaprostiti uz prsten u sendviču i zato sam mislio da će joj se ideja svidjeti ", priznao je Joseph za kojeg još ima nade.

Neugodna epizoda nije poljuljala vezu te je ispred njega dovoljno vremena da osmisli neki bolji način uz koji će u konačnici uploviti u bračne vode.

Izvor: 
BNN / dnevnik.hr