Nile Rodgers surađuje s Carom Delevingne i Keithom Urbanom

Vrlo tražen muzičar!

Nile Rodgers surađuje s Carom Delevingne i Keithom Urbanom

25.06.2015 - 15:47
Muzika

Nile Rodgers je vrlo tražen, otkako se 2013. udružio s Daft Punk na izdanju Random Access Memories. Najnoviji high-profile projekt producenta i gitarista grupe Chic je suradnja s country zvijezdom Keithom Urbanom i miljenicom nove generacije, multi-talentiranom Carom Delevingne.

"Obožavam [Caru], ona je sjajna. Rekao bih i da je rockerica i totalno cool", rekao je Rodgers za The Sun. "Nije da joj pomažem. Mi surađujemo. Kad mi je pustila svoje materijale, bio sam šokiran, to je cool".

Već dugo se priča da model/pjevačica/glumica radi na svom prvom albumu (kao veliko ime povezano s time obično se spominje Pharrell). A činjenica da je frendica s Taylor Swift (sjećate se da su zapjevale zajedno?) i izlazi s Annie Clark, poznatijom kao St. Vincent, čine mogućnost da uskoro čujemo solo album Delevingne vrlo uzbudljivim.

Što se Rodgersovog rada s Urbanom tiče, zajedno su dovršili najmanje dvije grube snimke, koje je Rodgers opisao kao "EDM-country", nastojeći modernizirati zvuk country zvijezde i proširiti njegovu publiku.

"Njegovi postojeći fanovi možda bi u početku mogli imati problema s tim", rekao je Rodgers za Yahoo, i dodao: "Ali moji najveći materijali uvijek su bili takvi. Mnogi ljudi - jedini album Davida Bowiea koji su kupili bio je Let’s Dance. To je najmanje [sedam] milijuna albuma — nikad više nije prodao ni približno toliko… Mislim da će se [Urbanov] album obraćati široj publici, a country publika će se prikloniti.

Ove najnovije suradnje stižu nakon Rogersove suradnje s Duran Duran na "Pressure Off", s njihovog novog albuma.

Izvor: 
MTV