Odmor za pamćenje: Dimnjačar iz Poljske u Makarskoj osvojio premiju na Lotu

Kupio srećku koja će u narednih pet godina donositi 1.000 eura mjesečno

Odmor za pamćenje: Dimnjačar iz Poljske u Makarskoj osvojio premiju na Lotu

17.08.2017 - 14:10
Zanimljivosti

Dimnjačar iz Poljske Tomasz Mazurek zasigurno će dovijeka pamtiti ovogodišnji odmor u Makarskoj, u Hrvatskoj, kada je nakon kupovine srećke Hrvatske lutrije "Extra extra lova" osvojio premiju "60 mjeseci po 7.000 kuna (1.000 eura)".

Hrvatski mediji prenose šalu kako nije poznato da li se Mazurek, koji je dimnjačar, "uhvatio za dugme" prije nego što je kupio dobitnu srećku koja će mu svakog mjeseca narednih pet godina mjesečno donositi 1.000 eura.

Tomasz je na ljetovanje u Hrvatsku stigao s porodicom i društvom, a dobitnu srećku kupio je na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije u Makarskoj.   

Sam početak putovanja Tomasza i njegove družine počeo je s nesrećom. Naime, nakon što su prešli skoro 600 kilometara morali su se vratiti kući jer su zaboravili dokumente za dijete. Nakon toga, Tomaszova supruga  u moru je izgubila vrijednu ogrlicu koju su ipak i uz puno muke uspjeli izroniti, potom je uganula nogu, a prije samog povratka u Poljsku ključevi su ostali na krivoj strani apartmana te je vesela ekipa usput trenirala i penjačke vještine preko balkona.

Gospodin Mazurek još uvijek ne vjeruje da je osvojio ovakav dobitak i kaže da nije mogao zamisliti, niti sanjati da će ovaj godišnji odmor završiti u Zagrebu, na blagajni Hrvatske lutrije, gdje se javio s dobitnom srećkom.

Hrvatska lutrija zaželjela mu je  još puno dobitaka na njihovim igrama, a nakon ovakve uspomene uvjereni su da će se u Hrvatsku vratiti već sljedeće ljeto.

Izvor: 
BNN.BA