Ovi horoskopski znakovi vladaju svijetom

Je li sudbina jedne nacije ili svijeta zapisana u zvijezdama?

Ovi horoskopski znakovi vladaju svijetom

16.07.2015 - 10:01
Zanimljivosti

Prvi čovjek SAD-a Barack Obama je rođen u znaku Lava. On je jedan od 18 liderskih Lavova među kojima je i francuski predsjednik Francois Hollande.

Šta za svijet znači činjenica da  je najveći broj šefova država po horoskopu – škorpion?

Oni su lideri u čak 22 države, a među njima je premijer Australije Tony Abbott i iranski predsjednik Hassan Rouhani. Ekipu škorpiona mogla bi 'pojačati' i kandidatkinja za predsjednicu SAD-a Hillary Clinton koja je također škorpionka. 

U znaku rođeni i Adolf Hitler i Saddam Hussein, ali i 13 sadašnjih predsjednika država među kojima su oni iz Iraka, Finske, Švicarske i Kanade. 

Prvi čovjek SAD-a Barack Obama je rođen u znaku Lava. On je jedan od 18 liderskih Lavova među kojima je i francuski predsjednik Francois Hollande.  

U predsjedničkim foteljama sjedi i isti broj Strijelaca, među kojima je bio iWinston Churchill. Slijede ih u stopu Blizanci koji su na čelu 17 država, a rođendane tada među ostalima slave čelnici  Bosne i Hercegovine, Mađarske, Bugarske i Ukrajine. 

Rakovi su na vlasti u 16 država svijeta, a među njima su Njemačka, Kina, Ujedinjeni Arapski Emirati. 

Bivši sjevernokorejski predsjednik Kim Il – sung bio je Jarac, a Ribe vladaju u 15 država. U tom je znaku rođena i kraljica Elizabeta, a među Ribama su predsjednici Srbije, Turske, Monaka, Islanda.

Ghandi je, pak, bio Vaga, a u istom znaku rođeni su lideri Velike Britanije, Češke, Estonije. 

Najmanje je vjerojatno da će u predsjedničku fotelju sjesti oni rođeni u znaku Djevice, jer su one na vlasti trenutno u tek 12 država među kojima je i sirijski predsjednik Bashar al-Assad, te čelnici Slovenije, Makedonije, Japana i Rusije.

Izvor: 
Bnn.ba