Ovo je Francuskinja koja je pobijedila na izboru za Miss Universe

Okrunjena je u ponedjeljak na Filipinima

Ovo je Francuskinja koja je pobijedila na izboru za Miss Universe

30.01.2017 - 14:29
Moda

Dvadesetčetverogodišnja miss Francuske Iris Mittenaere okrunjena je u ponedjeljak na Filipinima kao nova Miss Universe. 

Ova atraktivna Francuskinja rođena je u Lilleu na sjeveru Francuske. Ima diplomu Stomatološkog fakulteta voli ekstremne sportove, putovanja i francusku kuhinju. Ona je tek druga Francuskinja koja je osvojila ovu titulu i prva Europljanka nakon 15 godina.

 Njezine dvije pratilje su Miss Kolumbije i Miss Haitija. Ulazak u Top 12, osim nje, izborile su ljepotice iz Kenije, Indonezije, SAD-a, Meksika, Perua, Paname, Kolumbije, Filipina, Kanade, Brazila i Haitija.

 I ove je godine u finale natjecanja ušla samo jedna Europljanka, i to baš pobjednica te se ponovno pokazalo da na izboru za Miss Universe još uvijek dominiraju latinoameričke ljepotice.

Nova Miss Universe godinu će dana živjeti u New Yorku, a za vrijeme mandata uz brojne nagrade koje uključuju garderobu, nakit, usluge stilista dobivat će mjesečnu plaću i živjeti u elitnom dijelu grada te će godinu dana biti ambasadorica raznih kampanja, putovati svijetom, biti uzor mladim ženama diljem svijeta i obavljati sve aktivnosti koju pred nju stavi agencija WME/IMG, partner kompanija od Miss Universe Organization.

 Steve Harvey ponovno se vratio kao domaćin u show nakon što je u izboru 2015. pobjednicom proglasio pogrešnu osobu.

Izvor: 
Fena