Paris Hilton vrištala i plakala mislivši da će poginuti u avionu!

Podvala egipatskog komičara

Paris Hilton vrištala i plakala mislivši da će poginuti u avionu!

28.06.2015 - 20:44
Showbiz

Podvala koju je egipatski komičar pripremio Paris Hilton preokrutna je čak i za televizijske standarde. On je, naime, poznatu bogatu nasljednicu uvjerio da će umrijeti u zrakoplovnoj nesreći, a na što je Paris gotovo doživjela slom živaca.

Egipatski glumac Ramez Galal poznat po svojim smjelim specijalima koji se emitiraju tijekm mjeseca Ramazana, u svojoj je najnovijoj seriji pod nazivom “Ramez in control” uspio uvjeriti Paris Hilton da će umrijeti, prenosi Daily Mail.

Ubrzo nakon polijetanja, u kabini zrakoplova začuli su se alarmi, a pilot je manevrirao kao da su u nevolji, zbog čega su svi putnici, uključujući Paris, počeli vrištati. Nakon nekoliko minuta, netko je otvorio stražnja vrata i počeo povlačiti ljude do ruba i bacati ih s padobranima iz zrakoplova. Paris je plačući vikala da ne želi skočiti.

Nakon što se zrakoplov spustio na tlo, Galal je smijući se rekao Paris da je sve bila šala. Prestravljena bogata nasljednica na to mu je rekla “Ubit ću te”. Kroz suze mu je otkrila da putuje zrakoplovom gotovo svaki dan i da je njezin najveći strah umiranje u avionskoj nesreći.

Nije poznato kada je ova podvala snimljena, no Paris ju ne spominje na društvenim mrežama.

Izvor: 
BNN / Daily Mail