"Prelijepa je djevojčica, srce mi se slama kada vidim kako je gledaju"

Malena Mili

"Prelijepa je djevojčica, srce mi se slama kada vidim kako je gledaju"

12.06.2015 - 13:18
Moda

Andrea Nevam i njen suprug imaju malenu, presrećnu Mili, devojčicu koja ima Daunov sindrom.

"Mili je naše jedino dijete i smatramo je čudom, s obzirom na to da sam prije nje imala tri spontana pobačaja", izjavila je Andrea i sejtila se trenutka u kojem su joj ljekari rekli da će dobiti dijete sa Daunovim sindromom.

Malena Mili ima dve godine i živi srećno, jer su roditelji sa njom presrećni.

"Bili smo zbunjeni, pitali smo se zašto se to događa nama. Isplakali smo milione suza i to je bilo bolno razdoblje za nas. Sve dok naš anđeo nije rođen! Ona je anđeo", kaže majka.

"Znam da smo pristrasni, ali Mili je prelijepa. Slatka je i vrckasta, i to joj super stoji", kaže mama, koja je svoju malenu ćerku upisala na mnoge društvene aktivnosti, pa i na modeling.

"Htjela sam da pokažem svijetu da je Daunov sindrom danas moderan i lijep. Ona je veoma fotogenična i voli da pozira" rekla je Andrea.

Ova majka je bila zapanjena nakon rekacije na fotografiju svoje ćerkice koju je objavila na društvenim mrežama povodom Svjetskog dana Daunovog sindroma kako bi uticala na podizanje svjesti i dala nadu i inspiraciju drugima koji se nalaze na istom putu kao i njena porodica.

"Moj suprug Mark i ja smo bili oduševljeni sjajnim reakcijama. Nismo to očekivali. Bilo je neverovatno! Slomi mi srce kad vidim kako ljudi gledaju u nju", iskrena je ova hrabra majka koja ipak zaključuje kako je u cijeloj toj situaciji iz dana u dan sve jača i sve ponosnija na svoju prekrasnu kćerku.

Izvor: 
b92.net