"Simpsonovi" - Homer i Mardž se razvode, Bart umire

Na početku 27. sezone serije

"Simpsonovi" - Homer i Mardž se razvode, Bart umire

11.06.2015 - 11:27
Film/TV

Homer Simpson i njegova žena Mardž rastaće se poslije više od 25 godina zajedničkog života, otkrio je izvršni producent "Simpsonovih" Al Džin.

Džin je Tviteru otkrio da će gledaoci na početku 27. sezone serije otkriti da je par već neko vrijeme u krizi.

"U premijernoj epizodi biće otkriveno da je zbog Homerove narkolepsije (poremećaja spavanja) njihov brak mnogo trpio", rekao je Džin listu Varajeti. "Homer i Mardž su se rastali i Homer se zaljubljuje u svoju farmaceutkinju kojoj glas pozajmljuje Lina Danam".

Proteklog vikenda, list Entertejnment vikli prenio je da će njihov sin Bart Simpson biti ubijen tokom sezone koja na male ekrane stiže 27. septembra. Bobu, pomagaču Krastija Klovna, konačno će se ostvariti san i riješiće se Barta, naveo je nedeljnik.

Agencija AFP podsjeća da će se "pogubljenje" Barta dogoditi u epizodi koja se emituje za Noć vještica. Te epizode "Simpsonovih" tradicionalno iskaču iz uobičajenog formata tako da je moguće da će Bart posle te epizode oživjeti.

"Simpsonovi" koji se emituju od decembra 1989. imaju publiku od oko 7,7 miliona gledalaca u SAD i milione u inostranstvu. Prošlog mjeseca, televizija Foks obnovila je seriju za još dve sezone.

 

Izvor: 
b92.net