Tješi ga bivša? Brad Pitt viđen u hotelu s Jennifer Aniston

Stara ljubav

Tješi ga bivša? Brad Pitt viđen u hotelu s Jennifer Aniston

28.09.2016 - 21:39
Film/TV

Brad Pitt (52) susreo se sa Jennifer Aniston (42) u privatnom apartmanu, piše RadarOnline.com. Glumce je 'uhvatila' nadzorna kamera u Gansevoort Hotelu.

"Jennifer je pričala s Bradom. Priznala je kako bi se voljela pomiriti s bivšim suprugom. Ona je zapravo čekala da prekine s Angelinom da sve bude kao prije", tvrdi izvor.

Zvijezdu 'Prijatelja' Pitt je upoznao je 1998. godine, a oženio samo dvije godine kasnije. Slovili su za jedan od najsretnijih parova, no 2005. godine objavili su da se rastaju. U to vrijeme Brad je s Angelinom Jolie (41) snimao film 'Gospodin i gospođa Smith', a samo mjesec dana nakon razvoda Pitt i Jolie viđeni su zajedno.

"Bila je sretna kada je saznala da se oni rastaju. U Jennifer je uvijek postojao neki tračak nade da će opet biti zajedno", rekao je izvor.

Aniston je trenutno u braku s Justinom Therouxom (45) koji je jučer komentirao rastavu Jolie-Pitt. Rekao je kako se na svijetu događaju puno važnije stvari od ovog bračnog brodoloma te da u ovome najviše pate njihova djeca.

Izvor: 
24sata.hr