TV FOX želi započeti novu sezonu serije "How I Me Your Mother"

Tod, Barney, Robin, Marshal i Lily vraćaju se na male ekrane

TV FOX želi započeti novu sezonu serije "How I Me Your Mother"

06.06.2017 - 14:57
Film/TV

Serija "How I Met Your Mother" obilježila je sitcom žanr u posljednjih desetak godina. Interesantna postavka, dobra glumačka ekipa i dovitljiv humor, odmah su osvojili srca publike, koja je sa velikim zadovoljstvom ispratila svih devet sezona i ukupno 200 epizoda ove serije. Kako to obično i biva, prvih nekoliko sezona su bile kvalitetnije od posljednjih, a kraj serije, prema komentarima u javnosti bio je potpuno čudan i neočekivan. 

Bez obzira na sve, Tod, Barney, Robin, Marshal i Lily ostali su omiljeni karakteri do današnjeg dana, pa je želja za nastavkom serije kod publike i dalje prisutna. A upravo to smatra i američka televizija FOX.

20th Century Fox prema informacijama do kojih je došao Deadline, planira oživjetu seriju i postoji šansa da će se raditi nova sezona "How I Met Your Mother". 

"Nadam se da ćemo imati priliku da se ponovo družimo sa ovim likovima i da ispričamo nove priče, a sve je na tome da li producentska i glumačka ekipa žele da se vrate," rekla je Dana Walden koja se nalazi na čelu 20th Century Fox TV divizije.

"To je serija koja je i dalje popularna širom svijeta i koju voli veliki broj fanova".

Nova sezona How I Met Your Mother mogla bi imati potencijalni problem budući da su kreatori serije Carter Bays i Craig Thomas trenutno pod ugovorom sa Sony TV produkcijom. Osim toga,  Ted, odnosno Josh Rednor zauzet je snimanjem serije “Rise”, a Neil Patrick Harris snima “A series of Unfortunate Events” za Netflix. Ipak, ostatak ekipe, poput Cobie Smulders, Alyson Hannigan te Jason Segel nisu negirali mogućnost novih epizoda i povratka u svoje stare likove.
 

Izvor: 
BNN.BA