Veliki koncert dive Josipe Lisac 16. augusta u Međugorju

U amfiteatru Herceg etno sela

Veliki koncert dive Josipe Lisac 16. augusta u Međugorju

10.08.2015 - 12:11
Muzika

Uoči velikog koncerta muzičke dive Josipe Lisac, koji će se održati u nedjelju, 16. augusta s početkom u 21 sat u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju, danas je u Mostaru održana konferencija za novinara.

Muzička diva nije nazočila konferencije, jer kako su kazali organizatori, ona pred svaki svoj veliki koncert čuva glas.

Iz agencije PRimera, koja je organizator koncerta pozvali su sve zainteresirane da dođu na koncert, za koji je inače ostalo još jako malo ulaznica u prodaji, čime će pomoći i rad udruženja Down sindrom u Mostar. Naime, svi koji kupe kartu za Josipin koncert dobit će besplatno i magnet - rad štićenika Udruge.

Sekretar udruženja za Down sindrom u Mostaru Željko Delić, zahvalio je ovom prilikom organizatorima i pokroviteljima koncerta na promociji i pomoći u radu te udruge, naglasivši kako udruga broji 22 štićenika, a da joj u radu, izuzev nepostojanja stalnih izvora financiranja, najveći problem predstavlja i to što udruga nema svoje prostorije gdje bi njezini članovi mogli provoditi svoje slobodno vrijeme.

Direktor regionalne direkcije Mostar BH Telecom Enis Šantić podsjetio je na društvenu odgovornost BH Telekoma, kazavši  kako je BH Telekom pomagao i da će nastaviti pomagati u organizaciji svih događaja koji su u interesu za društvenu zajednicu.

Podsjećamo, ulaznice po cijeni od 20 maraka za tribine, moguće je kupiti na blagajni Herceg etno sela u Međugorju, info pultu Mepas Mall i Forest lounge bar-u u Mostaru, te online preko kupikartu.ba. 

Izvor: 
Fena