Will Smith dolazi u Hrvatsku na MTV SummerBlast

Jedna od najvećih svjetskih zvijezda

Will Smith dolazi u Hrvatsku na MTV SummerBlast

24.04.2017 - 16:11
Film/TV

Jedna od najvećih svjetskih zvijezda, muzičar i glumac Will Smith krajem kolovoza doći će u u Poreč na festival MTV SummerBlast, gdje bi trebao nastupiti s DJ Jazzy Jeffom, najavljeno je u ponedjeljak iz agencije XOXO .

Planetarno popularni "princ iz Bel Aira" i DJ Jazzy Jeff, poznat kao njegov bratić iz nekad omiljene serije, vraćaju se počecima svoje karijere, a nastupom na jednoj od najljepših ljetnih pozornica na Jadranu obilježit će 30 godina glazbene pustolovine.

Will Smith i DJ Jazzy Jeff, zajedno i odvojeno, ikone su hip-hop glazbe od samih početaka, a njihovi hitovi "Summertime", "Girls Ain’t Nothing But Trouble" i "Parents Just Don’t Understand", za koji su nagrađeni i s prvom nagradom Grammy za najbolju rap izvedbu, postali su klasici tog stila. Njihovoj popularnosti pomogla je i serija "Princ iz Bel Aira", u kojoj su Will i Jazzy glumili sami sebe te privukli milijune gledatelja diljem svijeta.

Smith je tijekom 90-ih i 2000-ih godina također uspješno gradio holivudsku glumačku karijeru, postajući filmskom zvijezdom koju obožavatelji najviše pamte po ulogama u filmovima "Dan nezavisnosti", "Ja, robot", "Hancock", "Hitch", "Odred otpisanih" i serijalu "Ljudi u crnom". Pritom se nikad nije odrekao glazbe, pa je tako u isto vrijeme objavio i solo hitove kao što su "Gettin 'Jiggy wit It", "Men In Black", "Miami" i "Boom Shake the Room".

DJ Jazzy Jeff jedan je od pionira hip-hop glazbe, koji je za svoj rad nagrađen s tri nagrade Grammy, tri American Music Awards, dvije nagrade NAACP, dvije Soul Train Music Awards i jednom MTV Music Award.

U Poreč 25. i 26. kolovoza na MTV SummerBlast stižu i Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Galantis, Jonas Blue, Duke Dumont, Tinie Tempah, Mike Perry, Far East Movement i R3wire & Varski, najavili su organizatori.

Izvor: 
BNN.BA