Kusturica ponudio Putinu da ruske rakete postavi kod njega na Mokroj gori

Kusturica kao Putinov europski jatak

Kusturica ponudio Putinu da ruske rakete postavi kod njega na Mokroj gori

12.12.2015 - 17:49
Drugi pišu

Kontraverzni režiser i rusofil Emir Kusturica je na večeri u Moskvi, gdje se našao kao gost ruskog predsjednika Vladimira Putina, ponudio Putinu da postavi rakete u njegovom dvorištu na Mokroj gori i da to bude prva ruska baza u Srbiji

Kusturica je na večeri u Moskvi, gdje je susreo ruskog predsjednika Putina, ponudio Putinu da Rusija svoje vojne rakete postavi u njegovo dvorište na Mokroj gori te da to postane prva ruska vojna baza u Srbiji.  Ovaj Kusturicin prijedlog „pao“ je na svečanoj večeri organizovanoj u četvrtak, povodom deset godina TV kanala Russia today, na kojoj je Kusturica bio među stotinama zvanica, prenosi srbijansku Kurir.

Kusturica, inače ljubitelj diktatora sa kojima voli provoditi vrijeme kao što je to činio i sa zločincem Slobodanom Miloševićem, iskoristio je priliku što je susreo Putina te mu je sa svojim No smoking orkestrom svirao. Kusturica kaže da je sa ruskim šefom države imao zanimljiv razgovor.

- Sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom razgovarao sam juče u Moskvi, tokom proslave deset godina TV kanala Raša tudej o širokom krugu tema, ponajviše o ruskoj bazi na Balkanu, odnosno u Srbiji. Predložio sam mu da postavi ruske rakete u mom dvorištu - kazao je on.

Izvor: 
BNN.BA