Da li biste smjeli da obiđete šumu koja diše? (Video)

Misteriozan i neobičan snimak

Da li biste smjeli da obiđete šumu koja diše? (Video)

21.11.2015 - 15:40

Brajan Nutal je svojim mobinom telefonom zabilježio neobičnu pojavu u jednoj šumi u Kanadi. Naime dok je šetao šumom Brajan je snimio kako se tlo šume pomjera tako da izgleda da ona diše.

On je svoje otkriće objavio na FB i u veoma kratkom roku veliki broj ljudi je lajkovao i šerovao njegov snimak. Odmah su se kako pojavili i teoretičari zavjera koji su ponudili mnogobrojne odgovore od kojih je najeziviji bio da mrtvaci pokušavaju da ustanu iz groba. S obzirom da snimak datira od 31. oktobra (Noć vještica) kod mnogih je ovaj video izazvao strah od zombi apokalipse.

Međutim, nije prošlo mnogo kako su prirodnjaci otklonili sve sumnje i objasnili da u pomenutom fenomenu nema ničeg neobičnog, već da je riječ o sasvim normalnoj prirodnoj pojavi ulegnuća velikog drveća koja se često dešava. Ipak, dobar dio internet zajednice nije bio zadovoljan naučnim pristupom i logičnim objašnjenjem, pa su nastavili da šire teorije zavjere među kojima je najpopularnija ta da će se na tom mjestu otvoriti crna rupa i da će sve progutati .Na kraju bilo kako bilo, snimak izgleda veoma čudan, misteriozan i neobičan,uvjerite se i sami.

Izvor: 
YouTube/BNN.BA