Bimal i Jedinstvo formula za uspjeh

Ženski odbojkaški klub Bimal Jedinstvo iz Brčkog

Bimal i Jedinstvo formula za uspjeh

09.12.2015 - 09:45
Rukomet

Ženski odbojkaški klub Bimal Jedinstvo iz Brčkog, jedan je od najsupješnijih sportskih kolektiva u Bosni i Hercegovini. Svoj niz uspjeha Brčanke su nastavile i u 2015. godini, pa su stoga zasluženo nagrađene u izboru najboljih sportisa Olimpijskog komitetea BiH. Od 2013. godine ponosni sponzor Jedinstva je kompanija Bimal, a taj se spoj pokazao kao prava formula za uspjeh.

Kompanija Bimal je dugogodišnju dominaciju Jedinstva u ženskoj bh. odbojci prepoznala 2013. godine kada je ponosno prihvatila da bude generalni sponzor i na taj način pokaže da se pravi trud i zalaganje prepoznaje. "Saradnja Bimala i ŽOK Jedinstvo je plod našeg iskrenog divljenja i pošrovanja za tako veliki uspjeh lokalnog sportskog kolektiva. Nastavak niza osvajanja titula Jedinstva pokazatelj je da smo napravili pravi potez i da smo zajedno još jači. To je potvrdila i nagrada Olimpijskog komiteta BiH", rekla je Nataša Pucar, direktorica korporativnih komunikacija Bimala i član Upravnog odbora ŽOK Bimal Jedinstvo.

Brčanke su u utorak uvečer na svečanoj dodjeli priznanja u Olimpijskom muzeju u Sarajevu proglašene za najuspješniji klub u BiH za 2015. godinu. Bimal Jedinstvo do sada je osvojilo devet titula šampiona BiH i sedam pehara u nacionalnom Kupu.

Izvor: 
Anadolija