Bivši Ferrarijev šef: Nažalost, vijesti o Schumiju nisu dobre

I dalje stanje loše

Bivši Ferrarijev šef: Nažalost, vijesti o Schumiju nisu dobre

04.02.2016 - 22:24
Formula 1

Imam vijesti i one nisu dobre, rekao je Di Montezemolo, koji je odbio detaljnije reći o čemu se radi, kao i kako je došao do informacija o Schumacherovom stanju...

Bivši predsjednik Ferrarija Luca di Montezemolo novinarima je u četvrtak rekao kako Schumacherovo stanje nije dobro. Nije naveo detalje ni izvor informacija.

- Imam vijesti i one nisu dobre - rekao je Di Montezemolo, koji je odbio detaljnije reći o čemu se radi, kao i kako je došao do informacija o Schumijevom stanju.

- Nemam komentara - rekla je Schumacherova glasnogovornica Sabine Kehm, nakon što su je nazvali novinari BBC-a i pitali ima li novosti o Michaelovom stanju.

Svijet je prije više od dvije godine šokirala vijest o Schumacherovoj teškoj nesrećina skijanju i borbi za život. Danas se malo toga zna o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1. Bivši Ferrarijev šef Luca di Montezemolo teško da bi izmislio nešto ovakvo, a njegove izjave prenijeli su svi svjetski mediji.

Michael Schumacher je na intenzivnoj kućnoj njezi u Švicarskoj. Prikovan je za invalidska kolica, ne može govoriti i ima velikih problema s pamćenjem i motorikom. Supruga Corinne potrošila je 15 miliona eura na gradnju medicinske jedinice kraj kuće u Švicarskoj. 

Schumacher je navodno izgubio 40 posto tjelesne težine i ima oko 45 kilograma, a mnogi liječnici strahuju kako se nikad neće oporaviti.

Izvor: 
24sata.hr