Bivši NBA košarkaš pronađen mrtav u bazenu, tuguje

Tuguje i kralj Instagrama

Bivši NBA košarkaš pronađen mrtav u bazenu, tuguje

02.07.2015 - 10:46
Košarka

Nekadašnji NBA košarkaš Džekson Vroman (34) nađen je mrtav u bazenu svoje kuće u Los Anđelesu.

Kako javlja američki portal usmagazine.com, informaciju je prvo na Tviteru objavila ekipa Finiks Sansa, za koju je Vroman svojevremenio igrao.

Nesrećni Libanac je za sada stradao pod još nerazjašnjenim okolnostima. Iako se prvo pisalo da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, što je prenio i libanski Savez, to se brzo ispostavilo kao netačno. Navodno, u jednom trenutku je krenuo u kuću, sapleo se na stepenice, udario glavom i pao na dno bazena što je izazvalo utapanje.

Kako su potvrdili ljekari i istražni organi Los Anđelesa, Vroman je pronađen mrtav u bazenu svoje kuće, u utorak ujutru. Bio je blizak prijatelj sa pjevačem Džastinom Biberom, a vest o njegovoj smrti potresla je i kralja Instagrama Dana Bilzerijana.

"Nema naznaka da je negde udario glavom. Nije imao nikakve hronične probleme sa zdravljem koji bi mogli da budu razlog zašto je pronađen na dnu bazena", rekao je mrtvozornik.

Vromana je Čikago izabrao na draftu 2004. godine kao 31. pika, a tokom NBA karijere odigrao je ukupno 87 utakmica za Finiks i Nju Orleans sa prosekom od 3,3 poena i tri skoka po meču. Takođe, nastupao je i za klubove u Španiji, Južnoj Koreji, Kini i na Filipinima.

Izvor: 
blic.rs