Neymarov agent: PSG može platiti odštetu od 193 milijuna, a Neymaru bi to bilo ostvarenje sna

Transfer u PSG?

Neymarov agent: PSG može platiti odštetu od 193 milijuna, a Neymaru bi to bilo ostvarenje sna

04.04.2016 - 14:54
Fudbal

Ugovor s Barcom uvijek može biti raskinut ako se plati odšteta, u Neymarovom slučaju - 193 miliona eura, ali mislim da to ne bi bio problem PSG-u.

Neymar bi mogao prihvatiti transfer u PSG, tvrdi igračev agent Wagner Ribeiro. Iako je Brazilcu lijepo u Barceloni, francuski je klub spreman platiti i vrtoglavu odštetu od 193 miliona eura, a igraču to ne bi nimalo smetalo, jer prema riječima agenta, obožava Pariz.

"Neymar ima ugovor s Barcelonom do 2018. godine i osjeća se jako dobro u klubu. Tamo ga svi vole i dio je najbolje momčadi na svijetu," rekao je Wagner Ribeiro L'Equipeu i nastavio:

"U takvom se klubu nije jednostavno nametnuti, ali mogućnost života u gradu kao što je Pariz i igranje u klubu poput PSG-a je san svakoga igrača. Vidjet ćemo što će se dogoditi za dvije godine kada mu istekne ugovor. Ako PSG pokaže interes za Neymara, uvijek možemo o tome razgovarati."

"Ugovor uvijek može biti raskinut ako se plati tražena otkupna klauzula. Neymarova je ogromna - 193 miliona eura, ali mislim da to ne bi bio nepremostiv problem PSG-u."

"Neymar obožava Pariz, a i Lucas je tamo pa bi mu bio odličan vodič. I Lucas je u vrijeme svog transfera primio bolju ponudu od Manchester Uniteda, ali je prevagu napravio grad Pariz. On stalno vrši pritisak na Neymara da mu se pridruži u PSG-u. Poznaju se jako dobro još otkako su bili djeca."

"Ja sam u dobrim odnosima s PSG-ovim sportskim direktorom Letangom i predsjednikom kluba Nasser Al-Khelaifijem, ali još uvijek nismo razgovarali o transferu. U odlučujućem smo dijelu sezone i baš i nije pravo vrijeme za takve razgovore. Imat ćemo o čemu razgovarati nakon završetka sezone."

Izvor: 
goal.com