Porodica Schumacher šokirana lažima da Michael može hodati

I dalje je teško

Porodica Schumacher šokirana lažima da Michael može hodati

24.12.2015 - 19:58
Formula 1

Menadžerica Michaela Schumachera najavila je tužbu protiv magazina Bunte koji je objavio da legenda Formule 1 hoda uz pomoć terapeuta te da može podići ruku.

Michael Schumacher je jako mršav, ali uz pomoć terapeuta može napraviti par koraka. Može čak podići i ruku, senzacionalno je donio magazin Bunte citirajući riječi svog neimenovanog izvora. No, nažalost, ispostavilo se da je to laž koju je nešto kasnije razotkrila menadžerica Michaela Schumachera i najavila tužbu.

- Na žalost, moramo vas obavijestiti da vijesti kako Michael ponovno hoda nisu istinite - rekla je Sabine Kehm, Michaelova dugogodišnja menadžerica koja je preuzela ulogu glasnogovornice nakon što je legenda Formule 1 stradala te nastavila:

- S obzirom na težinu njegova stanja i činjenicu da je Michaelu privatnost u ovom trenutku najvažnija, ova nagađanja su strašno neodgovorna. Na žalost daju i lažnu nadu svima koji su povezani s njim u ovom teškom trenutku.

Bild pak u tekstu pod nazivom 'prava istina' donosi kako Michael samostalno diše, otvara oči te povremeno odaje dojam da je svjestan situacije oko njega. Od strašne nesreće na skijanju u Francuskoj prošle su gotovo dvije godine (29. 12. 2013.), no vijesti o Michaelovu zdravstvenu stanju dolaze na kapaljku. A i ono što izađe u javnost nije dobro.

Izvor: 
24sata.hr