Slaven Bilić počeo pregovore s Fenerom?

'Bomba' iz Turske

Slaven Bilić počeo pregovore s Fenerom?

04.06.2015 - 13:12
Fudbal

Bivši hrvatski seklektor Slaven Bilić u kontaktu je s predstavnicima Fenerbahçea oko preuzimanja mjesta trenera turskog doprvaka, tvrde dnevne novine Sabah.

Iako je odlazak Slavena Bilića iz Turske nakon sezone bez trofeja s Beşiktaşom bio vrlo izvjestan, a trenersko mjesto u West Ham Unitedu praktički osigurano, priča o nastavku karijere bivšeg hrvatskog selektora dobila je novi nastavak.

Fenerbahçe, ljuti Beşiktaşov rival, kontaktirao je Bilića za upražnjeno mjesto trenera nakon odlaska İsmaila Kartala, tvrde turske dnevne novine Sabah.

Predsjednik Fenerbahçea Aziz Yıldırım pokušao je dovesti Jürgena Kloppa, Luciana Spalettija, Patricka Vieiru te Aykuta Kocamana na klupu, no u igri je i Slaven koga je Yıldırım pohvalio za rad u Turskoj.

Fener je osvojio drugo mjesto u turskom prvenstvu i imat će priliku kroz kvalifikacijeizboriti Ligu prvaka. Hoće li Slaven dobiti priliku uvesti klub u elitno europsko klupsko nogometno natjecanje, odlučiti se za londonsku avanturu ili nešto treće, znat će se uskoro.

Izvor: 
24sata.hr