Apple traži 100 dolara za kućište s baterijom

Vrijedi li?

Apple traži 100 dolara za kućište s baterijom

10.12.2015 - 08:04
Tehnologija

Apple je u svoju ponudu uvrstio kućište za napajanje kako bi svojim iPhone-ima produžili trajanje baterije. No, kućište radi samo za iPhone 6 i iPhone 6S.

Apple je predstavio dodatak koji će produžiti trajanje baterije iPhonea. No, to je prouzročilo rasprave na internetu i novo-staro pitanje: ima li Apple problema s baterijama svojih uređaja. Naime, korisnici se već dugo žale da je baterija iPhonea Ahilova peta najpoznatijeg mobitela na svijetu.

Smart Battery Case, kako su nazvali ovaj proizvod, stoji 99 dolara na Appleovoj službenoj stranici, a kažu kako može produljiti trajanje baterije do čak 25 sati, odnosno 1877 mAh. Ovo kućište je jednostavno za koristiti, potrebno je samo umetnuti svoj iPhone unutra, a ono vam puni bateriju i štiti telefon kao i svako drugo kućište. Dostupno je u crnoj i bijeloj varijanti.

No, ovaj proizvod dostupan je samo za dva modela - iPhone 6 i iPhone 6S pa su mnogi korisnici razočarani jer još nema informacija hoće li biti dostupan i za ostale modele kao što su na primjer 6/6S Plus ili pak za starije modele. 

 

Izvor: 
24sata.hr