NASA prekinula prijenos sa ISS-a nakon pojavljivanja NLO-a / VIDEO

Optužbe da kriju dokaze

NASA prekinula prijenos sa ISS-a nakon pojavljivanja NLO-a / VIDEO

03.10.2016 - 23:05
Tehnologija

Američka svemirska agencija NASA ponovo se suočava s optužbama da krije dokaze o pojavljivanju NLO-a nakon što je prekinula strim sa Međunarodne svemirske stanice (ISS) poslije pojavljivanja neidentifikovanog letećeg objekta.

Posmatrač svemira poznat kao Stritkap1, koji ima blizu 40.000 pratilaca na You Tube-u, tvrdi da je tokom strima video leteći objekat koji je letio blizu ISS-a 30. septembra. Na klipu objavljenom na pomenutom video-servisu se vidi plava svjetlost koja lebdi u daljini. Skeptici tvrde da se radi o odsjaju i negiraju da je "neidentifikovani objekat sjajniji s lijeve strane zbog sunčeve svjetlosti". 

Stritkap1 je istakao da je nedugo nakon pojavljivanja NLO-a NASA prekinula strim, što nekima predstavlja dokaz da agencija pokušava da sakrije prisustvo vanzemaljskog života. 

NASA je u julu objavila da planira da prekine praksu striminga sa ISS-a, što je izazvalo negodovanje onih koji prate njenu stranicu i "traže vanzemaljce". Oni tvrde da agencija pokušava da sakrije dokaze.

Izvor: 
b92.net