Whatsapp će od sad biti besplatan za sve korisnike

BLIZU MILIJARDU KORISNIKA

Whatsapp će od sad biti besplatan za sve korisnike

18.01.2016 - 22:18
Tehnologija

Kako se bliže milijardi korisnika, iz WhatsAppa su objavili kako su odlučili potpuno ukinuti naplatu za pristup ovom servisu za slanje poruka. 

Proteklih su godina od dijela korisnika nakon prve godine korištenja WhatsAppa tražili da im plate 99 centi kako bi i dalje mogli slati poruke. S rastom servisa otkrili su da im ova praksa baš i nije imala najbolje rezultate, prenosi 24sata.

Mnogi korisnici nemaju debitne ili kreditne kartice i bili su zabrinuti da će izgubiti kontakt s prijateljima ili članovima obitelji nakon prve godine - napisali su na službenom blogu.

Dodaju kako će u sljedećih nekoliko sedmica potpuno ukloniti naplatu sadržaja iz raznih verzija aplikacije. Naravno, nakon ovog mnogi su se automatski pitali i znači li to da uskoro možemo očekivati oglase trećih strana. Iz WhatsAppa uvjeravaju da ne.

Ove godine počet će testirati alate koji će omogućiti korisnicima da komuniciraju s firmama a i organizacijama s kojima bi se uopće htjeli čuti. Pojasnili su da bi to moglo značiti kontaktiranje s bankom oko toga je li naša zadnja transakcija bila lažna ili sa zrakoplovnom firmom oko otkazanog leta. Te informacije možemo i sada dobiti, ali WhatsApp bi htio da to možemo obaviti i kroz njihov servis. 

Izvor: 
Prvi.tv
Tagovi: