BPS u Visokom održao izbornu skupštinu

Nermin Šečo izabran za novog predsjednika Općinske organizacije BPS Visoko

BPS u Visokom održao izbornu skupštinu

27.04.2018 - 14:12
Politika

Općinska organizacija Bosanskohercegovačke patriotske stranke - Sefer Halilović Visoko sinoć je u prepunoj sali KC Atlantik održala Izbornu skupštinu, na kojoj je mr.Nermin Šečo izabran za novog predsjednika ove općinske organizacije. 

Tom prilikom pred više od 500 prisutnih delegata i gostiju, novoizabrani predsjednik OO BPS – Sefer Halilović Visoko Nermin Šečo zahvalio se delegatima na ukazanom povjerenju, te pozvao sve prisutne da zajedničkim snagama društvo u kojem žive učine boljim. Za potpredsjednice ove općinske organizacije izabrane su Ćama Vranac i Amila Arnautović te Emir Mehmedagić, koji su predloženi od strane novoizabranog predsjednika na prvoj konstituirajućoj sjednici.

Izbornoj skupštini prisustvovali su i brojni gosti i delegacije, među kojima su bili Zaim Backović, zastupnik u Parlamentu BiH, ujedno i generalni sekretar ove stranke, Muharem Fišo, ministar za boračka pitanja Kantona Sarajevo, mr.iur. Mehmed Rahmanović, predsjednik kantonalne organizacije BPS-a u Zeničko-dobojskom kantonu, te Senad Trako zastupnik BPS-a u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona koji su se obratili prisutnima, te ujedno čestitali novoizabranom rukovodstvu. 

 

Foto: magazinplus.eu

Izvor: 
BNN.BA