Christian Majgaard, tvorac 'Legolanda' stiže u Sarajevo

Učesnik na Sarajevo Marketing Summitu

Christian Majgaard, tvorac 'Legolanda' stiže u Sarajevo

19.10.2017 - 13:14
BiH

Učešće na ovogodišnjem Sarajevo Marketing Summitu, 26. oktobra u Sarajevu, potvrdio je idejni tvorac 'Legolanda' i najuspješniji globalni direktor Lego brenda - Christian Majgaard.

Majgaard je jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za razvoj strateških korporativnih projekata u velikim organizacijama. On je stručnjak za pitanja ponašanja koja utječu na saradnju uposlenika, kao i saradnju između odjeljenja i kultura.

Kristijanova metoda osmišljena je da potakne zajedničke ciljeve koji se bore protiv neproduktivnih ponašanja zasnovanih na sili unutar preduzeća. Bio je angažovan od velikih korporacija kao što su Deloitte, Leaseplan, Swiss RE, Siemens, Nestlé, Lego i drugih.

Majgaard je u kompaniji Lego zagovarao dramatične i veoma uspješne promjene, te je proveo mnoge inovativne ideje koje su Lego lansirale u jedan od vodećih svjetskih brendova, saopćili su organizatori.

Na ovogodišnjem, četvrtom po redu Sarajevo Marketing Summitu koji će biti održan u "Hotelu Hills" očekuju se istaknuti eksperti iz poslovnog svijeta, marketinga i tržišnih komunikacija.

Izvor: 
BNN.BA