Grbavica spremna za utakmicu protiv Narve Trans

Prva utakmica na novom terenu

Grbavica spremna za utakmicu protiv Narve Trans

16.07.2018 - 13:35
BiH

Stadion Grbavica spreman je za prvu utakmicu na novom terenu. Željezničar će u srijedu u 18 sati igrati protiv estonske Narve Trans, a budući da brani prednost od dva gola - klub sa Grbavice ima dobre šanse za prolazak u drugo pretkolo Evropske lige.

Radovi na zamjeni terena na stadonu su završeni, a u toku su posljednji radovi na postavci umjetne podloge oko travnjaka.

Kako je FK Željezničar najavio prije skoro dva mjeseca, radovi na postavci novog terena, novog sistema drenaže i navodnjavanja, te sistema grijanja su okončani. Na glavnom terenu nedostaju još golovi.

Prodaja ulaznica za revanš susret prvog pretkola Evropske lige između FK Željezničar i JK Narva Trans počinje sutra u 10 sati.

Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 10 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A. U prodaji su i dječije ulaznice po cijeni od 4 KM za tribinu Istok i 4 KM za tribinu Sjever.

Na stadionu će biti otvorena četiri ulaza za Jug, četiri ulaza za Sjever, tri ulaza za Istok, te jedan ulaz na Zapad. Sezonske ulaznice za ovu utakmicu ne važe, izuzeće su navijači sa desetogodišnjim ulaznicama.

Izvor: 
BNN.BA