Klasična sačekuša: U Istočnom Sarajevu ubijen 30-godišnji Miloš Ostojić

Sin jednog od najuspješnijih biznismena sa prostora Istočnog Sarajeva

Klasična sačekuša: U Istočnom Sarajevu ubijen 30-godišnji Miloš Ostojić

02.01.2019 - 16:07
Crna hronika

U klasičnoj sačekuši u Istočnom Sarajevu ubijen je 30-godišnji muškarac Miloš Ostojić ispred kluba ‘Sparta’.

Miloš Ostojić

Sinoć u 23.05 sati, u Lukavici u Istočnom Sarajevu, u klasičnoj je sačekuši ubijen 30-godišnji Miloš Ostojić, prenosi Blic. Ostojić je ranjen ispred kluba „Sparta“ te zbog ozljeda ubrzo preminuo. Navodno ga je ubojica čekao da izađe iz kluba, pa ga je upucao iz vozila. 

Inače, Ostojićeva porodica ima u vlasništvu višefirmi, uključujući poznatu pekaru „Zlatno Zrno“.

Iz MUP-a Republike Srpske, potvrdili su da je Ostojić zbog težine ozljeda preminuo u bolnici “Srbija”.

“Policija radi na rasvjetljavanju okolnosti i utvrđivanju identiteta osobe koja je u Istočnom Sarajevu ubila tridesetogodišnjeg M. O. iz ovog grada”, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. 

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić apelovao je na nadležne institucije da što prije otkriju ubicu Miloša Ostojića da bi građanima Istočnog Sarajeva vratili vjeru u bezbjednost.

On je, prije svega, pozvao Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske i nadležno tužilaštvo da se maksimalno posvete ovom slučaju da bi ubistvo mladića bilo riješeno i da se takve tragedije ne bi više ponavljale.

"Nikada nisam sumnjao u aktivnosti MUP-a, ali se jednostavno radi o tački preloma koja treba biti riješena. Ovde nema alternative i nema mjesta nagađanjima", istakao je Ćosić.

Pripadnici policije bh. entiteta Republika Srpska danas su priveli više osoba sa raznih lokacija koja se mogu dovesti u vezu sa sinoćnjim ubistvom Miloša Ostojića u Istočnom Sarajevu, saznaje Srna. 

Izvor: 
BNN.ba