Legendarni Zdravko Čolić sprema spektakl 9. marta u Beču

Koncert za pamćenje

Legendarni Zdravko Čolić sprema spektakl 9. marta u Beču

12.01.2019 - 14:59
Svijet

Jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda Zdravko Čolić 9. marta nastupa u Beču. Kako najavljuju organizatori koncerta, posjetioce koncerta očekuje vrhunska produkcija na svjetskom nivou koja garantuje koncert za pamćenje.

Zdravko Čolić

 - Po mojoj procjeni, nakon 40 godina moje i njegove saradnje ovo će mu biti jedan od najvećih koncerata u dijaspori, jer se radi o dvorani "Mark hala" u centru grada, koja može da primi više od 15 hiljada ljudi. Što je interesantno pored bine se podižu dva velika podesta, gdje će biti sjedeća mjesta i ona za vip goste - kazao je organizator koncerta Fikret Vukalić - Fantom.

Inače, koncert je i nastavak promocije Čolinog albuma „Ono malo sreće“ koja uz proslavu 8. marta i halu gdje se odvijaju svjetski koncerti ukazuje da bi to mogao biti pravi spektakl. 

- Sve će biti na najvišem nivou s tim što je Zdravko Čolić za 8. mart jedan od najtraženijih pjevača na našoj estradi, s obzirom da je taj praznik u petak, a mi koncert pravimo u subotu, to je najbolji mogući datum koji može da se zamisli - kazao je poznati menadžer. 

 

Izvor: 
BNN.ba / Avaz.ba