Mesić: Bivša predsjednica je estradizirala funkciju, kao folklor...

Bivši predsjednik Hrvatske

Mesić: Bivša predsjednica je estradizirala funkciju, kao folklor...

05.01.2020 - 20:44
Politika

Pa ta razlika je dosta velika, teško je tu bilo što više promijeniti. Može se par postotaka više ili manje, ali to ne mijenja krajnji rezultat. Ja sam uvjeren da će to ostati imam puno utakmica u nogama, pa prema tome znam otprilike kako to krene i ide dalje. Moglo se to očekivati. Naime, građani su željeli promjene, jer dosadašnja predsjednica je previše estradizirala svoju funkciju, prestala je imati funkciju predsjednice, predstavljala je više folklor, izjavio je bišvi predsjednik Hrvatske, Stjepan Mesić.

Stjepan Mesić

"Od prvog dana kada je izabrana, kada je krenula po županijama, nosila zastave, dočekivali su je s himnom, to je jednostavno bila izborna kampanja od prvog dana, ali to nije moglo dovesti do rezultata", dodao je.

Odgovorio je i što smatra kakav bi Zoran Milanović mogao biti predsjednik.

"Ja mislim da će on biti dobar predsjednik. Prije svega, bio je premijer, zna mehanizme i što je radio dobro, gdje je učinio eventualno greške. Ali kaže se ako čovjek zna gdje je pogriješio, onda uvijek zna gdje može irpraviti. Ja mislim da je on toga svjestan i mislim da je u ovoj kampanji pokazao neku zrelost."

Izvor: 
BNN.ba / N1