SDA ukrala sve glasove Semiru Haliloviću na mjestu gdje je i on glasao!

Nastavljaju se dokazi o SDA-ovoj brutalnoj krađi glasova

SDA ukrala sve glasove Semiru Haliloviću na mjestu gdje je i on glasao!

19.10.2018 - 09:26
Politika

Stranka demokratske akcije(SDA), a moglo bi se dodati i Stranka lopovske akcije, uspjela je ukrasti sve glasove koji su birači dali Semiru Haliloviću na glasačkom mjestu gdje je Halilović lično glasao. Tako je SDA, vodeći se jasnim upustvom vrha SDA i Bakira Izetbegovića (koji su Halilovića označili kao metu zbog njegovih istupa protiv SDA-ove kriminalne hobotnice), krali glasove Haliloviću i upisivali ih u SDA kvotu. Posebno kriminalna je činjenica da SDA nije prezala koliko će glasova ukrasti od Halilovića pa su u tom "zanosu" ukrali čak i Halilovićev glas i glas članova njegove porodice koji su dali glas za BPS. Tako je ispalo da na mjestu gdje je glasao Halilović, niko nije glasao za BPS, već su "svi glasali za SDA". Sasvim sigurno, radi se o scenariju mizerne krađe glasova u režiji SDA.

izbori, opći izbori 2018

Semir Halilović je kao skupštinski zastupnik, od ulaska u ovaj parlament, našao na direktnoj meti SDA-ovih prljavih jastrebova jer je imao vrlo česte istupe po najtežim temama koji opterećuju našu javnost, ali najviše opterećuju SDA koja je ogrezla u prljavštine o kojima je Halilović javno istupao.

Svojim zalaganjem za rješavanje političkih ubistava, sjajnim istupima protiv tužilaštva i policije KS u predmetima ubistava naših građana , zatim govorima o nestanku dokaza iz depoa MUP-a, pokretanjem istrage protiv onih koji uništavaju dokaze o ubistvu naših građana, zatim glasanjem za smjenu kriminalnih uprava Vodovoda, ZOI-ja, ZZO KS i dr., Halilović je došao na direktnu metu SDA-ove prljave hobotnice koja je, od strane Bakira Izetbegovića, dobila direktno naređenje da Haliloviću ukradu mandat skupštinskog zastupnika kako više ne bi govorio o temama koje opterećuju SDA.

Kradljivci iz SDA, slijedeći naređenje Izetbegovića, nisu imali mjeru prilikom krađe pa su ukrali čak i Halilovićev glas i glas članova njegove porodice na njihovom biračkom mjestu. Nakon toga su sve ove glasove upisali SDA-u, što je posebno očit kriminalni akt u organizovanoj akicji krađe glasove koju je sprovela SDA.

Izvor: 
BNN.BA