Srbija: Novinar za kojim se tragalo pronađen živ

Potvrdio Vučić

Srbija: Novinar za kojim se tragalo pronađen živ

15.06.2018 - 17:01
Region

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je, u izvanrednom obraćanju medijima, izjavio kako je novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković pronađen živ i zdrav u rejonu tog gradića. - Posle 30 sati teškog i napornog rada smo došli do ozbiljnih rezultata i želim da obavijestim javnost i građane Srbije da je Stefan Cvetković u našim rukama, pronađen živ i zdrav, da mu dlaka s glave ne fali - rekao je Aleksandar Vučić.

Dodao je da se Cvetković trenutno nalazi na ispitivanju u policiji i "da će se dugo tamo zadržati, jer ima mnogo toga da objasni", prenose beogradski mediji.

- Naše sigurnosne snage s ponosom mogu da se pohvale odlično obavljenim poslom. Ja čestitam svim pripadnicima policije, čestitam svim pripadnicima BIA i veliko im hvala svima na ogromnom trudu i radu", naveo je Vučić koji se zahvalio i ministru Nebojši Stefanoviću i šefu BIA Bratislavu Gašiću.

- Naši državni i sigurnosni organi i stručnjaci su odmah rekli da je mnogo toga namješteno, nikave borbe, nikakvih tragova kočenja, ničega nije bilo - naglasio je predsjednik.

Podsjetio je da je obavještenje o nestanku novinara iz Bele Crkve Stefana Cvetkovića stiglo preksinoć oko 23 sata.

Izvor: 
BNN.BA
Tagovi: