U Sarajevu nestala maloljetnica

Djevočici Esma Magrabi nema traga od 14. marta

U Sarajevu nestala maloljetnica

17.03.2018 - 15:39
BiH

Sarajevskoj policiji prijavljen je nestanak maloljetne Esme Magrabi. Nestanak 15-godišnje djevojčice prijavila je majka.

"Dana 14. marta u jutarnjim satima između 3-5 ujutro, iz kuće se udaljila moja malodobna kćer Esma Magrabi na području Kantona Sarajevo i od tada joj gubimo svaki trag. Ako bilo ko od prijatelja ima bilo kakva saznanja ili je kontaktirao s njom u zadnjih nekoliko dana ili ako posjeduje bilo kakvu informaciju molim Vas da me kontaktirate jer mi je i najmanji trag tako bitan i bio bi od velike pomoći. Molim Vas podijete ovu objavu koliko vise možete, bilo bi od velike pomoći.moj tel br u Hrv 091 130 1631 i u Sarajevu 00387603043145", napisala je Ivona Bartulović na Facebooku, majka nestale maloljetnice.

Kako je za N1 potvrđeno u MUP-u Kantona Sarajevo, policija traga za nestalom djevojčicom.

Esma je učenica Srednje ugostiteljsko–turističke škole u Sarajevu. Donedavno je živjela s u Hrvatskoj, a na početku dugog polugodišta ove školske godine doselila se ocu u Sarajevo.

Kako je njena majka izjavila za neke medije, djevojčica je prije nestanka ugasila sve svoje društvene mreže kao i mobitel.

Izvor: 
BNN.BA/N1