Kako da se udebljate?

Ovo su namirnice koje dodaju kilograme

Kako da se udebljate?

12.07.2015 - 17:55
Ishrana

Počnite da jedete sendviče sa maslacem, što više voća i jaja, pijete veće količine mlijeka i postepeno ćete zaobliti vašu figuru.

Ukoliko imate problem sa mršavošću i želite da se udebljate, u nastavku slijedi spisak namirnica koje vam u tome mogu pomoći. 

Suhvo voće 

Jedna šoljica grožđa sadrži dosta kalorija (oko 449) što je čini dobrom namirnicom koja će vam pomoći da dobijete na težini. 

Orašasti plodovi 

Bademi su jedan od najboljih orašastih plodova za konzumiranje kada želite da dobijete kilograme. Imaju dosta kalorija, pa sebi priuštite velike količine ovog orašastog ploda. 

Sir 

Ako želite brzo da se udebljate, sir je vaš najbolji izbor. Bogat kalorijama, kalcijumom i kalijumom koji su dobri za povećanje tjelesne težine. 

Mlijeko 

Mlijeko je bogato kalcijumom, a ujedno je dobro za kožu. Pomoći će vam da povećate težinu. Neobrano mlijeko je idealno za one koji žele da dobiju više kilograma. 

Kikiriki maslac 

Maslac od kikirikija je bogat kalorijama i najbolja je hrana za gojenje. Najbolje je da ga konzumirate u sendviču sa kikirikijem. 

Krompir 

Krompir sadrži oko 150 kalorija. Bogat je izvor složenih ugljenih hidrata koji pomažu u povećanju tjelesne težine. 

Tjestenina 

Oko 339 kalorija je prisutno u porciji tjestenine. Konzumiranje testeninu će vam ubrzo 'nabaciti' nekoliko kilograma. 

Maslac 

Stručnjaci kažu da ukoliko želite da povećati vašu težinu, morate početi da jedete sendviče sa maslacem. Ovo je prvi korak koji možete da počnete da primjenjujete kod kuće u pokušaju da povećate vašu težinu. Maslac je svakako dobar za debljanje. 

Voće 

Ukoliko želite da povećate težinu, jedite puno voća. Voće poput avokada i banana su plodovi koji će vam pružiti koji kilogram više. 

Jaja 

Glavni razlog zašto bi trebalo da jedete jaja je taj što su veoma hranjiva. To se prije svega odnosi na žumance u jajima. Jedite najmanje tri žumanceta dnevno.

Izvor: 
b92.net
Tagovi: