Vrijeđali make-up blogericu, odgovorila im na najbolji način

Blogerica Em Ford

Vrijeđali make-up blogericu, odgovorila im na najbolji način

05.07.2015 - 10:45
Ljepota

U videu vidimo Em bez šminke dok se oko nje pojavljuju natpisi komentara koje je dobila. No, kako Em nanosi šminku, tako i komentari postaju sve pozitivniji.

Em Ford je poznata blogerica i YouTuberica koja na svojim društvenim mrežama objavljuje snimke uputa za šminkanje. Redovito objavljuje svoje fotografije prije i poslije nanošenja make-upa te prigodne video snimke u kojima uči svoje fanove kakopravilno prekriti akne.

No, uz mnoge pozitivne komentare, našlo se i na hiljade zlobnih. Korisnici su joj pisali da izgleda odvratno, da je ružna, te kako je ne mogu gledati. To je Em navelo da napravi emotivni video koji je ovih dana postao viralni hit.

U videu vidimo Em bez šminke dok se oko nje pojavljuju natpisi stvarnih komentara koje je dobila. No, kako Em nanosi šminku, tako i komentari postaju sve pozitivniji. Ali, i ti komentari opet postaju zlobni te joj korisnici pišu kako nosi previše šminke.

- Tokom posljednjih nekoliko mjeseci dobila sam hiljade poruka od ljudi diljem svijeta koji pate ili su patili zbog problema s aknama, što je utjecalo na njihovo samopouzdanje. Htjela sam napraviti video koji bi pokazao kako društveni mediji mogu postaviti nerealna očekivanja – napisala je Em.

Em je nakon objave video prikupila hrpu pozitivnih komentara koji joj čestitaju na hrabrosti.

Izvor: 
24sata.hr
Tagovi: